• Ainutlaatuinen tekniikka*

  Helppo, ei keskittymistä, kuka tahansa voi oppia, syvällinen, harjoita milloin ja missä vain

  Lue lisää >

 • Ainutlaatuinen opetus

  Henkilökohtainen opetus, pitkälle koulutetut opettajat, ei-uskonnollinen, ei vaadi elämäntapojen muuttamista

  Lue lisää >

 • Ainutlaatuisia tuloksia*

  Nuku paremmin, vähennä stressiä, vahvista mieltä ja kehoa, elä parempaa elämää

  Lue lisää >

Lepo – menestyksen perusta

Jopa 45% väestöstä kokee unettomuutta ainakin kerran vuodessa, ja 10-30% päivittäin. Jos emme saa riittävästi lepoa, kehomme tasapaino järkkyy ja tällä on pitkäaikaisia seurauksia terveydelle. Unettomuuden tärkeimpiä syitä ovat mm. stressi, ahdistus ja masennus. Ja riittämätön nukkuminen vuorostaan pahentaa stressiä, ahdistusta ja masennusta. Tämä aiheuttaa noidankehän, josta monien ihmisten on vaikea päästä irti.

Transsendenttinen Meditaatio (TM) on eniten harjoitettu (6 miljoonaa harjoittajaa), laajimmin tutkittu (600 tutkimusta), ja tutkimusten mukaan kaikkein rentouttavin tekniikka maailmassa. Tekniikka luo hyvin nopeasti syvän lepotilan, mikä auttaa kehoa pääsemään takaisin tasapainoon.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Mitä TM-meditoijat sanovat?

Monet julkisuuden henkilöt, jotka harjoittavat Transsendenttista Meditaatiota, sanovat että se auttaa saamaan syvää lepoa ja nukkumaan paremmin öisin.

Tutkimukset osoittavat, että transsendenssin kokemus, joka tuottaa tämän syvän levon, vähentää myös stressiä, ahdistusta ja masennusta. Tämä auttaa nukkumaan paremmin yön aikana. Niinpä elimistö voittaa kahdesti: se saa lisää syvää lepoa meditaation aikana, ja enemmän ja parempilaatuista unta yön aikana. Nämä vähentävät edelleen stressiä, ahdistusta ja masennusta. Tällä tavalla, Transsendenttisen Meditaation avulla, unettomuuden noidankehä voidaan tehokkaasti kääntää yhä paremmaksi terveydeksi ja hyvinvoinniksi.

‘Se on ollut fantastista. Ihmisillä joilla oli migreenejä, ei ole enää. Ihmiset nukkuvat paremmin. Heillä on parempia ihmissuhteita.’

Oprah (tarjosi Transsendenttista Meditaatiota kaikille jotka työskentelivät hänen palveluksessaan)

‘Kärsin hirveästä unettomuudesta, ja noin vuosi sitten aloin harjoittaa TM:ää. Neljän päivän TM-harjoitusten jälkeen pystyin yhtäkkiä nukkumaan.’

Lo Bosworth, näyttelijä/kirjailija

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Transsendenssi = kokonaisvaltaisia sivuhyötyjä

TM antaa poikkeuksellisen syvää lepoa, jolla on monia sivuhyötyjä. Nämä hyödyt on dokumentoitu yli 350 vertaisarvioidussa tutkimuksessa, jotka on tehty viimeisten 50 vuoden aikana huippuyliopistoissa kuten Harvardissa. TM:n on havaittu lievittävän monia stressiperäisiä terveysongelmia, lisäävän henkistä kapasiteettia ja parantavan ihmissuhteitamme. Myös monet kansalliset terveysorganisaatiot suosittelevat nykyään TM:ää täydentäväksi vaihtoehdoksi, jota lääkärit voivat määrätä; esimerkiksi Yhdysvaltain sydänliitto korkean verenpaineen hoidossa. Ja Sveitsissä johtava sairausvakuuttaja Swica korvaa nyt osan TM-kurssimaksusta.

Yli 60 maassa on kouluja joissa on otettu TM osaksi opetussuunnitelmaa esim. “Hiljainen hetki”-nimellä. Euroopan Unionikin myönsi hiljattain 0,5 miljoonan euron apurahan TM:n testaamiseksi koulujärjestelmässä.

“Tiesin, että meditaatiossa oli jotain minulle, mutta joka kerran kun yritin harjoittaa sitä, reaktio oli: ‘En pysty meditoimaan!’. Kun opin TM:n, se oli juuri sitä mitä tarvitsin! TM on helpoin asia mitä olen koskaan tehnyt. Ei ainoastaan helpoin meditaatio, vaan helpoin asia.”

Cameron Diaz, näyttelijätär

“Millään muulla ‘stressinhallintatekniikalla’ ei ole läheskään samaa määrää kovia tutkimustuloksia tukemassa sen väitettyä kykyä vähentää stressiä.”

Tri Norman Rosenthal, psykiatri, Yhdysvaltain terveysvirasto, mielenterveyden laitos

Onko sinulla 90 minuuttia aikaa kuulla miten kaikki voi muuttua?

Ymmärtääksesi miten yksinkertainen tekniikka voi tarjota niin monia hyötyjä, ilmoittaudu ilmaiselle esittelyluennolle, joita järjestetään eri puolilla maata. Täytä allaoleva lomake tai valitse lähin paikkakunta allaolevasta kartasta. Sinulla on mahdollisuus:

 • Tavata sertifioitu TM-opettaja
 • Oppia mitä kaikkia hyötyjä 20 minuutin TM-harjoitus kahdesti päivässä voi antaa: parempaa unta, vähemmän stressiä, mielen ja kehon vahvistumista, ja parempaa elämää.
 • Kysyä mitä tahansa kysymyksiä
 • Sopia TM-kurssin aikataulusta

Opi Transsendenttinen Meditaatio: Seinäjoki

Vapaudentie, 60100 Seinäjoki (Click here for map)

ILMAINEN TM-ESITTELYLUENTO

Luennot ovat maksuttomia, mutta paikkojen määrä on rajoitettu. Ilmoittaudu alla.

Päivämäärä ja aika
Aika
keskiviikko 1 joulukuu, 19:00 Online Webinar
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
torstai 9 joulukuu, 19:00 Online Webinar
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
keskiviikko 15 joulukuu, 19:00 Online Webinar
19:00
Varaa paikkasi tässä Varaa ×
Jos et löytänyt itsellesi sopivaa luentoaikaa, voimme lähettää sinulle ilmoituksen tulevista TM-esittelyluennoista.
Tilaa ilmoitus Tilaa ilmoitus ×

Difficulty submitting form? Contact your teacher below directly.

TM-opettajat

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

VALITSE KAUPUNKI

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko oppia TM:n kirjasta tai videolta?

Mitä TM:n aikana tapahtuu?

Entä jos en ole hyvä hallitsemaan mieltäni?

Entä jos olen skeptinen?